Om oss

Apricot Management – vår historia

Elisabeth & Tomas Insulander
Elisabet och Tomas Insulander, grundade Apricot Management 1997. Sedan dess har vi utbildat och coachat tusentals ledare och medarbetare både i Sverige och internationellt. Vårt jobb är inte bara ett jobb, utan vårt stora intresse, vår passion. Det handlar om att göra skillnad på riktigt. Att våra kunder får ett bättre liv och gör bättre affärer. Det kräver bred kompetens och erfarenhet, ett ständigt resultatfokus, fingertoppskänsla och nöjda kunder.

Sedan starten 1997 har vi hela tiden utvecklat vårt erbjudande för att möta våra kunders behov och kunna hjälpa dem på bästa sätt. Fortfarande med största fokus på visioner, strategier, innovation, ledarskap och gruppdynamik. Vi upplever i varje projekt vilken kraftig påverkan det har på våra kunders resultat. Våra kunders framgång har blivit vår framgång.

Idag driver jag – Tomas Insulander – Apricot Management som ett nätverksföretag tillsammans med flera seniora partners. Våra partners har främst fokus på att hantera Lean/agila arbetssätt och hur man rent praktiskt kan förändra arbetssätt för att uppnå visioner och strategier. Det innebär att vi kan gå in och stötta våra kunder med en ännu bredare portfolio av kompetens och erfarenheter.

Samarbetspartners

Vi samarbetar med följande företag:
Ander & Lindström AB | www.fyrarummaren.se
Assessio AB | www.assessio.se
Capacent AB | www.capacent.se
mPeira AB | www.mpeira.se
Richard Barret Inc. | www.valuescenter.com

Tomas Insulander

Innan jag startade Apricot Management 1997 har jag 17 års erfarenhet från näringslivet i roller som ingenjör, projektledare, utvecklingschef, säljare, marknadsförare, VD, koncernchef, styrelseledamot och styrelseordförande. Därefter har jag 19 års erfarenhet som internationell managementkonsult och extern styrelseordförande. Vill du veta mer om mina erfarenheter, besök gärna min profil på LinkedIn.

Tomas Insulander LinkedIn Tomas Insulander